vissza | nyomtatás

Keressük a 2016-os év Segítő Hatósági szakembereit! Várjuk ajánlását!

A Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2017-ben is közösen hirdeti meg az év Segítő Hatósági Szakembere elismerést. Ajánlásokat szeptember 07-ig a letölthető ajánlólap visszaküldésével, vagy postai úton lehet megtenni. 

A díjjal a kistermelők, családi gazdaságok, vidéki turisztikai szolgáltatók részére nyújtott segítő hatósági munkát és hozzáállását kívánjuk elismerni. A díjra jelölt kizárólag állategészségügyi és élelmiszer-ellenőrző hivatal szakembere, hatósági állatorvos, vagy élelmiszer-biztonsági felügyelő lehet.

Ajánlásokat 2017. szeptember 07-ig ONLINE ITT is megküldheti, vagy a NAK honlapról, illetve a Kislépték Egyesület honlapjáról letölthető AJÁNLÓLAP elektronikus visszaküldésével a KISLÉPTÉK EGYESÜLET részére a kisleptek@gmail.com, valamint a 2162 Őrbottyán, Kossuth Lajos u. 23. postacímre történő megküldéssel lehet megtenni.

AJÁNLÓLAP (word) LETÖLTHETŐ ITT.  

A 2016. évi időszakra 3 fő segítő hatósági szakembernek kívánunk elismerő címet odaítélni.

Az ünnepélyes díjátadóra Budapesten az OMÉK keretében kerül sor 2017. szeptemberében kerül sor.

A Segítő Hatósági Szakember kellő szakmaisággal, kellő emberbaráti, emberismereti, közösségi szellemben segíti a környezetét. Ha kell, szakmai alapossággal leegyezteti a kollégák között is a félreértéseket, lehetőségeket. A segítő hatóság rugalmas, hagyományokat tisztelő hozzáállása nem veszélyezteti az élelmiszer biztonságot, de a sokszor egymásnak ellentmondó szabályozási környezet előírásait a lehetséges életszerű értelmezés keretei szerint, nem túlszigorítva kéri számon.

Az eddig díjazott Segítő Hatósági szakemberekről ITT OLVASHAT bővebben .   

http://www.kisleptek.hu/segito_hatosag_dijazottak/