Elfogadásra került a KISTERMELŐI élelmiszer-előállítás és -értékesítés jó higiéniai gyakorlat

Több éve dolgozik azon a beterjesztő civil érdekképviselet (Kislépték Egyesület) és az Földművelésügyi Minisztérium, NÉBIH szakemberei, hogy elfogadásra kerülhessen a hagyomány és rugalmasság elvét is szem előtt tartó jó higiéniai útmutató. A munka eredményeként már ingyenesen letölthető az elfogadott szakmai anyag, mely reményeink szerint a biankó mellékleteivel segíti a termelőket a nyomonkövethetőség igazolásában, és segíti a hatóság szakmebereit abban, hogy a hagyományok és az élelmiszerbiztonság egyaránt megvalósulhassanak.

Ilyen célból hozta létre Egyesületünk az ezéveb harmadik alkalommal átadott "év segítő hatósági szakembere" díjat. Bővebben a díjazottakról ITT olvashat.

A KISTERMELŐI  élelmiszer-előállítás és -értékesítés jó higiéniai gyakorlat ÚTMUTATÓ LETÖLTHETŐ INGYENESEN ITT
az FM oldaláról más útmutatókkal együtt.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

FALUSI VENDÉGASZTALON HALÉTEL »»

Útmutató egy kevésbé ismert lehetőségről
Add a Facebook-hoz

Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók
Országos Érdekképviseletének Egyesülete

Számlaszám: (OTP) 11742049-20343394
Telefon: 06 30 768 8718 | E-mail: kisleptek@gmail.com
Az oldalon szereplő információk, képek
és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768
Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió