FALUSI VENDÉGASZTALON HALÉTEL ÉRTÉKESÍTÉS ÚTMUTATÓ

Online kiadványunk, a Nemzeti Együttműködési Alap szakmai kollégiumának támogatásával megvalósult szakmai fórum kapcsán jelent meg.

Az Útmutató LETÖLTHETŐ ITT

Az útmutatóban részletezzük azt, hogyan kínálható közvetlen értékesítés során hal tájétel jogszerűen, hiszen nem minősül hal vagy haltermék kereskedelmi forgalomba hozatalának a falusi szálláshely vagy vendégasztal zolgáltatást nyújtó által jogszerűen kifogott hal étkezési szolgáltatásként történő értékesítése. 

 

Amennyiben tagjaink közé szeretne tartozni itt jelezheti szándékát: www.kisleptek.hu/belepesi_nyilatkozat/

 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Add a Facebook-hoz

Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók
Országos Érdekképviseletének Egyesülete

Számlaszám: (OTP) 11742049-20343394
Telefon: 06 30 768 8718 | E-mail: kisleptek@gmail.com
Az oldalon szereplő információk, képek
és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768
Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió